Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka czerwono-zielona

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa 1 główka
pomidory 5 szt
kapusta pekińska 30 dag
cebula biała 1 szt
sos do sałatek 1 op
olej roślinny 2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka czerwono-zielona

Warzywa dokładnie myjemy. Sałatę lodową rwiemy. Kapustę pekińską siekamy. Pomidory kroimy na kawałki. Cebulę kroimy w kosteczkę. Wszystko łączymy ze sobą, dodajemy troszkę koperku. Rozrabiamy sos do sałatek, a na koniec doprawiamy kucharkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlenka.S 30.11.2013 14:39
moje ulubione kolory i sałatka oczywiście
cooleczka 13.08.2013 16:37
ładne kolory
Betka 11.08.2013 14:37
wyśmienity!!!
Monika-twin 10.08.2013 09:42
na letnie obiadki super
Andysz 10.08.2013 08:57
zrobię ją na pewno!
usmiech 09.08.2013 23:35
wygląda efektownie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak