Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z rzodkiewką, dymką i sosem koperkowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata masłowa 1/2 szt
rzodkiewka 1 pęczek
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
oliwa 5-6 łyzek
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 szt
sól do smaku
sałata lodowa 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z rzodkiewką, dymką i sosem koperkowym

Obie sałaty umyc, osuszyc i porwać na małe kawałki. Rzodkiewkę oczyścić i pokroić w półplasterki. Dymkę wraz ze szczypiorkiem posiekać. Wszystkie warzywa wymieszać. Sos koperkowo-ziołowy wymieszać z oliwą i polać sałatke. Doprawic do smaku solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 24.06.2015 21:40
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak