Sałata z kaparami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata chrupiąca

    1 głowka
  • ogórek zielony

    2 szt
  • fasola czerwona z puszki

    1 szt
  • pieprz biały Prymat

  • sól

  • kapary

    1 słoiczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sałate porwac na kawałki, ogórki pokroic w plasterki, fasolę odsączyć i przepłukac. Składniki wymieszać, skropic oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, doprawic do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat