Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałartka z tuńczykiem i ciemnym ryżem

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk
1 puszka
ogórki konserwowe
1 słoik
papryczka chili
1/2 sztuki
cebula biała
1 sztuka
kukurydza
1/2 puszki
majonez
2 łyżki
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
ryż brązowy
1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Sałartka z tuńczykiem i ciemnym ryżem

Ciemny ryz gotujemy do miękkości i zostawiamy do wystygnięcia. Ogórki kroimy w drobna kosteczkę. Papryczkę i cebulkę drobniutko siekamy. Dodajemy również kukurydzę i tuńczyka. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem. Przyprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 02.07.2011 23:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak