Sałaka z raków

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • raków

    20 sztuk
  • szparagi

    20 dag
  • groszke konserwoey

    10 dag
  • ogóki

    10 dag
  • ziemniaki

    15 dag
  • sieler

    5 dag
  • jabłka

    10 dag
  • majonez

    1 mały
  • sól

    1 szczypta
  • cukier

    1 szczypta
  • cytryna

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

raki ugotować szparagi ugotować opłukać zalać wrzątkiem ugotować ziemniaki seler ugotować obrać i ostudzić ziemniaki seler ogórki jabłka pokrajać w drobną kostkę szparagi i szyjki rakowe pokrajać w gruba kostkę przyprawić do smaku dodać sok z cytryny i majonez wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat