Rzodkiewka z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • śmietana gęsta

    4 łyżki
  • szczypiorek posiekany

    4 łyżki
  • twaróg

    25 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę umyć , odciąć ogonki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wymieszać z twarogiem , szczypiorkiem i śmietaną. Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
madzialena19 13.05.2013 18:09
Pyszny ser na kanapki.
ewka1978 31.03.2012 18:34
Dzisiaj robiłam, ale na małych oczkach tarkowałam. Nawet mąż docenił
Andzia1977 26.12.2011 00:11
b.dobre
eewelina 12.08.2011 14:25
Proste, zdrowe, smaczne !
Henryka2 26.12.2010 00:39
Pycha śniadanko!
marta639 18.09.2010 12:48
Świetny przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat