Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Ryż z tuńczukiem i czerwona fasolą

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym
1 puszka
fasola czerwona
1/2 puszki
cebula
1 szt
szczypior
Pieprz biały mielony Prymat
olej
1 łyzeczka
sól
Sklep Prymat
ryż
1 woreczek

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z tuńczukiem i czerwona fasolą

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko solonej wodzie . Po ugotowaniu wyciągamy z woreczka wkładamy do miseczki i zostawiamy do przestygnięcia. Tuńczyka wyciągamy z puszki i dodajemy do zimnego ryżu .Mieszamy . szczypior i cebule siekamy dodajemy do ryżu . Fasolę odcedzamy dodajemy do sałatki .Mieszamy .Dodajemy sól,pieprz i olej do smaku .Mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 19.08.2012 20:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak