Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż z powidłem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

powidło śliwkowe 4 łyżki
bakalie do smaku
cukier wanilinowy do smaku
ryż (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: ryż z powidłem

Ugotowany ryż wymieszac z bakaliami
ja dałam rodzynki, orzechy i żurawinę
posypałam łyżką cukru waniliowego
wszystko to wymieszałam i zapiekłam w piekarniku ale tylko chwilkę ok 10 minut

ryż nałożyłam na talerzyki i polalam powidłem śliwkowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak