Ryż po francusku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    0,4 kg
  • pieczarki

    0,3 kg
  • ser

    100 gram
  • sos pomidorowy

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować ryż,pieczarki pokroić podsmażyć na oleju.Wszystkie składniki wymieszać w jednej misce ,na koniec dodać potarty ser.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Goya 25.06.2012 12:29
super
kuklik 29.04.2012 10:53
świetne
Krystyna32 11.04.2012 07:20
super
traktorek 13.02.2012 08:51
mniam
Ewelina38 12.02.2012 21:31
moje smaki, uwielbiam ryż
Andzia1977 20.01.2012 15:54
super
jeta72 03.01.2012 17:09
super
Grazyna0211 26.12.2011 16:04
świetne
Motorek 13.12.2011 11:11
fajny
Natalia/tubisiek 05.12.2011 17:47
z chęcią bym zjadła :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat