Ryż do obiadu

Ryż do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    do smaku
  • masło cytrynowe

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Ryż do obiadu

Gotujemy ryż w wodzie z dodatkiem soli ziołowej. Po ugotowaniu dodajemy do niego masło, pieprz i oregano. Podajemy do obiadu. Polecam!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

jasiek 20.08.2012 19:10
ciekawie przyprawione
adam1f 24.02.2012 00:11
dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat