Rybny stek

Rybny stek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet mintaj

    400 g
  • jajko

    2 szt
  • sok z cytryny

  • olej

  • mąka

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Rybny stek

Rybę solimy pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny, panierujemy ją w mące jajku i bułce tartej, smażymy na głębokim oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Łukasz15 03.03.2013 14:14
Bardzo pysznie się zapowiada
Dorota59 10.10.2012 09:00
lubimy
Iwona51
Iwona51 20.11.2011 12:06
pycha
Monika193
Monika193 20.10.2011 00:19
super
Seba 17.10.2011 11:54
pycha
Wafelek2601 13.05.2011 08:32
ciiekawe
Krystyna32 12.05.2011 06:56
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat