Rybny stek

Rybny stek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet mintaj

    400 g
  • jajka

    2 szt
  • sok z cytryny

  • olej

  • mąka

  • bułka tarta

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę solimy pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny, panierujemy ją w mące jajku i bułce tartej, smażymy na głębokim oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łukasz15

03.03.2013 14:14
Bardzo pysznie się zapowiada

Dorota59

10.10.2012 09:00
lubimy

Iwona51

20.11.2011 12:06
pycha

Monika193

20.10.2011 00:19
super

Seba

17.10.2011 11:54
pycha

Wafelek2601

13.05.2011 08:32
ciiekawe

Krystyna32

12.05.2011 06:56
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat