Ryba w ananasie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1,5 kg
  • keczup

    wedle uznania
  • przecier pomidorowy

    1 mała puszka
  • chili,sól

    do smaku
  • morszczuk

    2 kg
  • ananas z puszki

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pokroić w 3 cm kawałki i usmażyć.Cebulę obrać pokroić w plastry.Zrumienić cebulę na oleju.Dodać pokrojone w kostkę ananasy i wymieszać.Dolać soku z ananasów ,keczup, przecier,chili i sól jeśli trzeba.Układać w naczyniu warstwami rybę i cebulę z ananasem.Odstawić do lodówki na 12 godzin.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat