Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pod sosem śmietanowo - serowym
Kroki postępowania
Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na oleju.
Do naczynia żaroodpornego (posmarowanego oliwą) układać najpierw rybę, następnie cebulę.
filet z dowolnej ryby | 6 kostek |
cebula | 1 |
cytryna | 1/2 |
sos | |
sól | |
pieprz | |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 250 ml |
cytryna | 1 ł |
ser żółty | 50 g |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: