Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki z jajecznicy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
masło do smażenia 2 łyzki
cienki szczypiorek 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki z jajecznicy

DWa jajka przyprawiamy i dokładnie mieszamy widelcem,Na małej patelni rozgrzewamy łyżkę masła. Wlewamy jajka i smazymy tak długo aż się zetną z jednej strony , nie mięszając. Nastepnie delikatnie zwiajamy w rulon , i związujemy szczypiorkiem. to samo robimy z pozostałymi szczypiorkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak