Rosuł z kury

Rosuł z kury

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kura lub kurczak

  • marchew

  • cebula

  • pora

  • ziele angielskie

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Rosuł z kury

Kurę wkładamy do garnka porę marchew ziele i liść gotujemy na małym ogniu na koniec dodajemy cebule przysmażona nad gazem w całości gotujemy 20 minut wyjmujemy cebule Rosół kolo 1,5 godziny dochodzi do tego makaron nitki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

slawekslawek 30.05.2011 07:13
Rosół trzeba umieć zrobić by był dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat