Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół ze świderkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 3 l
sól 1 łyżeczka
kostki rosołowe 2 kostki
marchew 1 szt
cebula pół szt
makaron świderki 1 paczka
przyprawa do zup 1 listek

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół ze świderkami

Bo garnka wlewamy wodę , do niego dajemy porcję rosołową , sól , kostki rosołowe, marchew pokrojoną na bardzo malutkie ćwiartki , z cebulą robimy to samo i malutki listek magi . Następnie gotujemy zupę , przyprawiamy do smaku , jak , to , ile woli Kucharkiem , uważać żeby nie przedobrzyć . Ugotowany wcześniej makaron dajemy na talerz i wlewamy do niego cieplutki nasz rosół . SMACZNEGO :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 24.01.2013 00:34
niedzielna pyszna zupka
babi17 16.01.2013 10:28
pycha
Seba 07.12.2012 09:53
fajny
Ela15 03.10.2012 20:03
pycha
SmacznaPyza 20.08.2012 12:25
kostki, kucharki.... a gdzie ten rosół?
ziutula
ziutula 20.08.2012 09:41
czasem też jem rosołek z grubszym makaronem...
EWI 20.08.2012 09:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak