Składniki:
kość wołowa krucha | 30 dag |
wołowina | 80 dag |
woda | 2,5 L |
pietruszka | |
seler | 15 dag |
papryka | 2 szt |
białko | 2 szt |
natka pietruszki | |
seler naciowy | |
koperek | |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
kość wołowa krucha | 30 dag |
wołowina | 80 dag |
woda | 2,5 L |
pietruszka | |
seler | 15 dag |
papryka | 2 szt |
białko | 2 szt |
natka pietruszki | |
seler naciowy | |
koperek | |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: