Przepis i sposób przygotowania na: Rolady wołowe z serem i papryką
Kroki postępowania
Sos zagęścić mąką wymieszaną z zimną wodą i doprawić.
wołowina pieczeniowa | 4 plastry |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Musztarda rosyjska Prymat | |
ser żółty | 4 plastry |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
papryka czerwona | 1/4 sztuki |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
olej | |
mąka | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: