Przepis i sposób przygotowania na: Rolady wołowe w winnym sosie z czerwoną cebulą i konfiturą żurawinową
Kroki postępowania






wołowina |
700 g, sznycle
|
musztarda dijon |
3 łyżki
|
chleb ciemny |
1 kromka
|
ogórek kiszony |
2-3
|
cebula |
1
|
olej do smażenia |
|
cebula czerwona |
4
|
wino czerwone wytrawne |
1 szklanka
|
bulion |
1/2 szklanki
|
konfitura żurawinowa |
3-4 łyżki
|
masło |
2 łyżki
|
sól i pieprz |
|
kasza jęczmienna |
130 g, całe ziarna
|
batat |
500 g
|
dynia |
500 g, piżmowa
|
olej rzepakowy |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: