roladki z wątróbki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka drobiowa

    30 dkg
  • papryczka słodka

  • rozmaryn

  • sól

  • pieprz

  • boczek

    20 szt
  • ser gouda

    20 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wątróbki przekroić na pół osuszyc. Każdy plaster boczku oprószyć papryką i pieprzem ułożyc na nim kawałki wątróbki i ser żółty słupki. zwinąć w roladki wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec 20 min w tep. 200C

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat