Roladki z łososia.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    5 sztuk
  • pomarańcza

    1/2 sztuki
  • twaróg

    15 dag
  • mleko kokosowe

    5 łyżek
  • szczypiorek

    1 peczek
  • kawior

    5 łyżeczek
  • sól i pieprz

    do smaku
  • mix sałat

    1 garść
  • sos winegret

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sparzoną pomarańczę osuszyć, przeciąć na pół i wycisnąć sok.
Twaróg rozgnieść widelcem , wymieszać z mlekiem kokosowym, sokiem z wyciśniętej połowy pomarańczy, solą i pieprzem oraz połową posiekanego drobnego szczypiorku.
Na każdym plastrze łososia ułożyć pastę serową, zwinąć, a następnie na wierzch kłaść po 1 małej łyżeczce kawioru, Roladki związać szczypiorkiem i układać na sałacie uprzednio skropionej sosem winegret.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 23.12.2016 15:09
Czasami muszę poszaleć w kuchni :)
Alex_M 06.02.2016 15:04
super przekąska :)
w mojej kuchni 30.01.2016 16:23
apetyczne smakowo i wyglądem jedzonko
Bernadeta1 30.01.2016 14:51
pięknie podana przekąska
ben-ka 30.01.2016 13:04
Dziękuję za miłe komentarze:)
Ania321 30.01.2016 11:48
coś pysznego :)
Malinka 30.01.2016 10:33
Ależ to pięknie wygląda, super!
Renata9 30.01.2016 09:18
Fantastyczne roladki :-)
Anna133 30.01.2016 09:13
wygląda bardzo efektownie ;)
Barbara13 30.01.2016 09:10
jak wykwintnie i elegancko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat