Roladki z łososia wędzonego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony łosoś

    12 plastrów
  • posiekany koperek

    3 łyżki
  • czosnek

    1 ząbek
  • sól

    szczypta
  • cytryna

  • twarożek

    1 (kanapkowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę, rozetrzeć z solą. Twarożek wymieszać z koprem i czosnkiem, posmarować nim plastry łososia. Każdy plasterek zwinąć w roladkę. Podawać pokropione sokiem z cytryny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat