Roladki z łososia wędzonego

Roladki z łososia wędzonego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony łosoś

    12 plastrów
  • posiekany koperek

    3 łyżki
  • czosnek

    1 ząbek
  • sól

    szczypta
  • cytryna

  • twarożek

    1 (kanapkowy)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Roladki z łososia wędzonego

Czosnek przecisnąć przez praskę, rozetrzeć z solą. Twarożek wymieszać z koprem i czosnkiem, posmarować nim plastry łososia. Każdy plasterek zwinąć w roladkę. Podawać pokropione sokiem z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat