Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z kapustą-alternatywa dla pierogów z kapustą
Kroki postępowania
Roladę pokroić w 4-ro centymetrowe części.
Doskonale smakują z sosem grzybowym.
mąka pszenna |
37,5 dag
|
jajko |
2 szt
|
sól |
0,5 łyżeczki
|
masło |
2 łyżki
|
woda |
6 łyżek
|
grzyby suszone |
2 dag
|
cebula |
1 szt
|
kapusta kiszona |
25 dag
|
Goździki całe Prymat |
3 szt
|
Owoc jałowca cały Prymat |
5 ziaren
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: