ROLADKI SEROWE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiny kremowy

    2
  • Szczypiorek cienki

    pęczek
  • szynka konserwowa

    5 palstrów
  • żółty ser

    15 bez dziur
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

składniki podane na 15 roladek
Szczypiorek myjemy i drobno siekamy, szynkę kroimy w drobniutkie kawałki.
Wszystko mieszamy z serkami topionymi i delikatnie ucieramy na jednolita masę.
Każdy plaser smarujemy masą i zawijamy. Wiążemy szczypiorkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 18.09.2011 16:33
smaczne
Olaa 11.08.2011 09:16
super
małgorzata114 26.07.2011 19:32
pyszne ale jescze dodałam paprykę surową i ogóreczka palce lizać
kielcok1 09.07.2011 16:59
mniam
rakow2 18.03.2011 17:32
super
Joanna108 29.10.2010 15:32
Bardzo lubię takie połączenia. Z pewnością wypróbuję przy okazji najbliższej rodzinnej biesiady :)...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat