Rolada wieprzowa

Rolada wieprzowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso od szynki

  • ogórek konserwowy

  • okrawki z surowego mięsa

  • cebula

  • mąka

  • musztarda

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry i rozbić tłuczkiem. Ogórek , cebulę i okrawki zemleć, dodać przyprawy i musztardę. Na płaty mięsa nakładać farsz, zawinąć w roladki . Obsmażyć, podlać wodą i dusić .Sporządzić zawiesinę i zagęścić sos .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

annagebalska

07.04.2011 09:21
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat