Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Rolada rybna

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

panga
1/2 kg
bułka
5 dag
mleko
1/3 szklanka
jajko
1 szt
cebula
1 szt
włoszczyzna
1/2 pęczek
margaryna
2 łyżki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada rybna

Rybę mielimy z namoczoną wcześniej bułką. Cebulę siekamy, podsmażamy i łączymy z doprawioną masą. Masę układamy na płóciennej serwetce i formujemy wałek. Końce wiążemy. Roladę wstawiamy do naczynia żaroodpornego, obkładamy startą na tarce włoszczyzną, zalewamy odrobiną wody i zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak