Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z pieczarkami
Kroki postępowania








parmezan | 50 g |
pieczarki | 1 kg |
ryż do risotto | 250 g |
wino białe wytrawne | 300 ml |
masło | 4 kostki |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 pęczek |
czosnek ząbki | 2 szt |
oliwa | 200 ml |
ćwiartki z kurczaka | 2 szt |
woda zimna | 5 l |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 szt |
włoszczyzna | 1 szt |
cebula biała | 0,5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: