Razowe grzanki ze śledziem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    3 łyżki
  • chleb razowy

    6 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Namoczone śledzie pokroic w kostkę. Kromki chleba posmarowac masłem i posypac kminkiem. Jabłko wydrążyc i pokroic w plastry. Na chleb położyc plaster jabłka, potem posiekanego śledzia. Ułożyc na blaszce wysmarowanej tłuszczem i zapiekac 25 min. w niezbyt gorącym piekarniku. Podawac z surówką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
parysek10 28.08.2011 21:08
brak pełnego składu
iwona332 12.08.2011 09:43
super
Barbara55 20.05.2011 16:53
ciekawe
kielcok1 02.05.2011 16:53
odważne
Dorota71 15.09.2010 13:31
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat