Przepis i sposób przygotowania na: Ravioli z nadzieniem pieczarkowo- oliwkowym
Kroki postępowania
Pieczarki opłukać, pokroić i razem z cebulą usmażyć na oleju. Oliwki odcedzić i razem z pieczarkami rozdrobnić blenderem.
mąka | 2 szklanki |
jajko | 1 szt |
woda letnia | 2/3 szklanki |
sól do smaku |
pieczarki | 10 dag |
oliwki czarne | 10 dag |
cebula biała | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: