Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

rarytas majerankowy

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina
750 g
Sól czosnkowa jodowana Prymat
majeranek
1 łyżeczka
Sklep Prymat
cebula biała
2
pomidory
4

Przepis i sposób przygotowania na: rarytas majerankowy

Mięso (wieprzowina bez kości) umyć, osuszyć, natrzeć przyprawami, zwinąć i związać. Cebule obrać, pokroić. Pomidory sparzyć, pokroić na kawałki. Mięso, cebule i pomidory, włożyc do naczynia żaroodpornego, zalać bulionem, przykryc i wstawić do piekarnika. Piec 2 godz. na ostatnie 10 min. wyjąć, sos doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak