Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
Biszkopt
-
jajko
6 -
mąka pszenna
5 łyżka -
mąka ziemniaczana
4 łyżka -
proszek do pieczenia
1 łyżeczka -
cukier waniliowy
8 g -
cukier
3/4 szk -
masa
-
rabarbar
400 g -
borówka amerykańska
350 g -
galaretka wiśniowa
1 -
galaretka cytrynowa
1 -
wody
1 szk -
Polewa:
-
maragaryna
1/3 kostka -
kakao
3 łyżka -
cukier
1/3 szk -
mleko
2 łyżka -
DODATKOWO:
-
motylki cukrowe
-
różowy cukier błyszczący
Przepis i sposób przygotowania Rabarbarowo borówkowy biszkopt
Kroki postępowania





Komentarze (2)