Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puszysta jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
mleko do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Puszysta jajecznica

Do rondelka lub patelni wlewamy mleko tak aby zakryło tylko dno. Kiedy mleko zaczyna się gotować wbijamy jajka i lekko solimy. Smażymy jajecznicę na małym ogniu ciągle mieszająć aż się zetnie. Podajemy np z ogórkami konserwowymi.
SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola333 16.04.2013 09:51
kusząco brzmi i wygląda
Motorek 25.01.2013 15:29
tak dawno nie jadłem jajecznicy...
Iwusia 08.01.2013 23:29
smakowita jajecznica
sara1 22.10.2012 12:13
wygląda bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak