Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki faszerowane pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpeciki faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-faszerowane-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpeciki faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-faszerowane-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpeciki faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-faszerowane-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpeciki faszerowane pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-faszerowane-pieczarkami4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 500 gram |
cebulka | 1 malutka sztuka |
pieczarki | 3 szt |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | odrobinę |
ząbek czosnku | 1 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: