Pstrąg z ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    1 szt
  • sokz cytryny

  • natka pietruszki

  • mięta

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę patroszymy wyrywamy skrzela myjemy i solimy i skrapiamy sokiem z cytryny, do środka wkładamy masło i zioła rybę zawijamy w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu pieczemy ok 15-20 min, przekładając w połowie pieczenia na drugą stronę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gacopierz23 08.06.2013 21:44
smakowita rybka
Łukasz15 01.03.2013 10:52
Bardzo lubię pstrąga
Iwona51 07.11.2011 09:49
smaczne
Wafelek2601 22.08.2011 01:17
pyszny
Seba 10.08.2011 09:14
smaczna rybka
Monika193 12.04.2011 21:46
uwielbiam pstrąga

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat