Pstrąg z ziołami

Pstrąg z ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    1 szt
  • sokz cytryny

  • natka pietruszki

  • mięta

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę patroszymy wyrywamy skrzela myjemy i solimy i skrapiamy sokiem z cytryny, do środka wkładamy masło i zioła rybę zawijamy w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu pieczemy ok 15-20 min, przekładając w połowie pieczenia na drugą stronę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gacopierz23

08.06.2013 21:44
smakowita rybka

Łukasz15

01.03.2013 10:52
Bardzo lubię pstrąga

Iwona51

07.11.2011 09:49
smaczne

Wafelek2601

22.08.2011 01:17
pyszny

Seba

10.08.2011 09:14
smaczna rybka

Monika193

12.04.2011 21:46
uwielbiam pstrąga

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat