Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z piekarnika

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 4 sz
koper świeży
masło
czosnek 2 ząbki
sok z cytryny
sól
pieprz
PLASTRY BOCZKU

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z piekarnika

Kroki postępowania

1
Ryby oczyszczamy
Krok 1 - Pstrąg z piekarnika foto
2
Koperek myjemy drobno siekamy zosnek zgniatamy . Pstrągi skrapiamy cytryną i nacieramy czosnkiem prószymy sola i pieprzem .Do środka wkładamy posiekany koper z łyżeczką masła
Krok 2 - Pstrąg z piekarnika foto
3
Każdą rybę owijamy plastrami boczku
Krok 3 - Pstrąg z piekarnika foto
4
pieczemy w 180 c około 30 minut
Krok 4 - Pstrąg z piekarnika foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 13.02.2014 23:00
rewelacyjna rybka
Łukasz15 02.12.2013 21:40
Pyszna rybka
Wafelek2601 20.11.2013 17:43
Super pomysł z tym boczkiem
Monika10 20.11.2013 11:29
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak