Przepis i sposób przygotowania na: przekładanka z boczku wędzonego i buraczków
Kroki postępowania
boczek kroję w kostkę i podsmażam
szczypiorek cebulę i paprykę kroję
dekoruję świeżymi ziołami
*************** smacznego *****************
boczek wędzony | 0,4 kg |
buraczki ugotowane | 4 sztuki małe |
papryka czerwona | 1 sztuka |
szczypiorek | 1 pęczek |
ser pleśniowy | 0,50 gr. |
ziemniaki ugotowane | 3 sztuki |
sól i pieprz | do smaku |
majonez tradycyjny | 4 łyżki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: