Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
połówka brzoskwini z puszki
4 sztuki -
mrożona fasolka szparagowa
20 dag -
rzodkiewka
1 pęczek -
cebula
1 cebula -
szczypiorek
1 pęczek -
sałata
kilka listków -
oliwa
1 łyżka -
zalewa z brzoskwiń
1 łyżka -
sok z cytryny
1 łyżka -
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
- - -
sól
- - -
imbir
- - -
Bazylia suszona Prymat
- - -
jajko ugotowane na twardo
2 sztuki -
schab pieczony
4 plastry
Przepis i sposób przygotowania Pożywna sałatka wiosenna
Przygotować sos: wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku przyprawami Prymat i polać sałatkę.
Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się