Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka na gulasz 250 g
cebula biała
sól
ziele angielskie
fasola czerwona z puszki
olej do smażenia
Papryka ostra mielona Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka

Mieso kroimy na kawałki, przyprawiamy solą i pieprzem oraz papryką. Odstawiamy na 1 godz.
Nasrtepnie podsmażamy na patelni nasze mięso wraz z pokrojoną w kostke cebulą. Przekładamy do garnka, podlewamy wodą. Dodajemy przyprawy. Dusimy pod przykryciem. Pod koniec dodajemy fasolę i majeranek. Gotujemy jeszcze ok. 1/2 godziny na wolnym ogniu. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 10.02.2014 15:48
smaczny obiadek
gosia1988 02.01.2014 10:30
pyszny obiad
RenataZ-et 13.12.2013 23:06
fajny przepis
ben-ka 12.11.2013 09:59
Mięsko lubię w każdej potrawie.
pestka 30.10.2013 08:16
świetny obiadek
w mojej kuchni 26.09.2013 20:59
lubię takie smaki na talerzu...
adelajda 19.05.2013 14:59
bardzo lubię takie jedzonko
Róża1 17.05.2013 23:49
na pewno pyszna:-)
Pietruszka 29.04.2013 21:16
pycha potrawka
fotoviderek 12.04.2013 09:35
Potrawka pierwsza klasa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak