Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory nadziewane miętowym twarozkiem.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 sztuki
ser biały 20 dag
śmietana 12% 4-5 łyżek
sól i pieprz
mięta liście

Porada

Liści mięty używamy według uznania.

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory nadziewane miętowym twarozkiem.

1. Z pomidorów ścinamy wierzchy i wydrążamy środek.Od środka oprószamy solą i pieprzem.
2. Miętę myjemy, osuszamy i drobno siekamy.
3.Ser mieszamy ze śmietaną,mieszamy z miętą i solimy do smaku.
4.Nadziewamy wydrążone pomidory,dekorujemy listkami miętki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 19.03.2017 18:47
Dziękuję i polecam:)
gusia1000 25.01.2015 01:06
Zrobię tak.
jola91 13.01.2015 14:16
Cudo, idealne na śniadanie :) Smacznie i zdrowo
mirosława4 13.01.2015 13:55
bardzo smaczna przekąska i nie tylko
jasiek 13.01.2015 13:41
pyszny twarożek
magda1976 13.01.2015 11:43
Ciekawy pomysł!
Adam/ZUB3R 13.01.2015 10:59
wyglądają smacznie
Magula 13.01.2015 09:19
Super pomysł sniadaniowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak