Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory faszerowane mięsem z fetą
Kroki postępowania
Ryż ugotować i dodać do sosu. Doprawić koncentratem pomidorowym i wymieszać.
pomidory | 4 |
mięso mielone | 200 g |
ryż | 50 g |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 1 |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
feta | 2 łyżki |
sól | 1/4 łyżeczki |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: