Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowo- paprykowe podudzia
Kroki postępowania
Danie wkładamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy ok 50 minut w 180°C. Gotowe podajemy na ciepło.
podudzia z kurczaka | 5 sztuk |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
pomidorki koktajlowe | 18 sztuk |
rozmaryn świeży | 2 gałązki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
olej | |
czosnek | 3 ząbki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: