Pomidorowa z tymiankiem marynata do baraniny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przecier pomidorowy

    2 łyżki
  • czosnek

    2 ząbki
  • tymianek

    1 pęczek
  • oliwa

    1/8 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przecier pomidorowy mieszamy ze zgniecionym czosnkiem, dodajemy zioła. Całość zalewamy oliwą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat