Pomidorowa z ryżem

Pomidorowa z ryżem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion warzywny

    2 litry
  • ryż

    100 gram
  • koncentrat pomidorowy

    3 łyżeczki
  • sól i pieprz

    do smaku
  • śmietana

    100 ml
  • Liść lubczyku suszony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Pomidorowa z ryżem

Bulion gotujemy, dodajemy ryż i mieszamy. Pod koniec gotowania dodajemy koncentrat. Doprawiamy do smaku . Zaprawiamy śmietana.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat