Pomidorowa z ryżem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion warzywny

    2 litry
  • ryż

    100 gram
  • koncentrat pomidorowy

    3 łyżeczki
  • sól i pieprz

    do smaku
  • śmietana

    100 ml
  • Liść lubczyku suszony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bulion gotujemy, dodajemy ryż i mieszamy. Pod koniec gotowania dodajemy koncentrat. Doprawiamy do smaku . Zaprawiamy śmietana.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat