Pomidorowa z ryżem

Pomidorowa z ryżem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    230 dag
  • koncentrat pomidorowy

    1 op
  • włoszczyzna

    1 pęczek
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pomidorowa z ryżem

Do garnka wlać ok 2-3 litry wody, wrzucić umytą wcześniej włoszczyznę,można równiez dodać porcję rosołową lub skrzydełka.Gdy składniki sie udotują wyjąć warzywa, wywar zaprawic koncentratem pomidorowym, doparwić do smaku.
Ryż ugotować na sypko.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat