Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa pasta z tuńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1 mała sztuka
majonez 1 łyżka
Pieprz czarny Prymat w młynku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ketchup 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa pasta z tuńczyka

Tuńczyka odcedzić i dodać do niego jajo pokrojone w kostkę i cebulkę. Następnie przyprawić solą i pieprzem i dodać majonez i ketchap. Dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 10.01.2014 11:25
bardzo fajna pasta
Łucja 06.03.2013 22:02
bardzo lubię takie dodatki do kanapek :)
Łukasz15 01.02.2013 19:05
Super do pieczywa
jozefinach 01.01.2013 15:25
Pyszności.
adelajda 24.12.2012 06:17
lubię pasty
V_kuchareczka 23.12.2012 21:04
super
Magda24 23.12.2012 20:28
lubię pasty rybne :))
babajaga1969 23.12.2012 20:21
w sam raz dla mnie :))
Adamorek 23.12.2012 20:12
super kanapeczki
parysek10 23.12.2012 19:33
prosta i smaczna
Konczi 23.12.2012 19:15
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak