Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidor nadziewany gorgonzolla i jajkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

duzy pomidor 1 szt
jajko 1 szt
chrzan 1/2 łyzeczki
rzodkiewki 3 szt
pieprz
ser gorgonzolla 15 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidor nadziewany gorgonzolla i jajkiem

Kroki postępowania

1
Pomidora obieram ze skórki, odkrajam wierzch i usuwam środek. Jajko gotuje na twardo, obieram i kroje w kostke.
Krok 1 - Pomidor nadziewany gorgonzolla i jajkiem foto
2
Pokrojone jajko mieszamy z chrzanem. Rzodkiewki kroimy na drobne kawałki i dodajemy do jajka. Dodajemy też pokruszony ser.
Krok 2 - Pomidor nadziewany gorgonzolla i jajkiem foto
3
Całość przyprawiamy pieprzem, mieszamy i farszem napełniamy pomidora.
Krok 3 - Pomidor nadziewany gorgonzolla i jajkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 29.08.2012 18:34
smaczne w sam raz na sezon pomidorowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak