Przepis i sposób przygotowania na: Półmisek pieczonych mięs
Ostudzone mięso wstawić na kilka godzin do lodówki. Pokroić w cienkie plastry i ułożyć na półmisku.
Podawać z ćwikłą, chrzanem w śmietanie lub z chrzanem z borówkami.
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 główka |
kminek Prymat | 5 dag |
Majeranek suszony Prymat | 5 dag |
sól | - - |
boczek | 1 chudy |
schab | 1 (karkowy) |
schab | 1 (środkowy) |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: