POLEWA CZEKOLADOWA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tłuszcz

    1/3 KOSTKI
  • woda

    1 ŁYŻKA
  • kakao

    1 ŁYZKA
  • cukier

    4 ŁYZKI
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

WSZYSKIE SKŁODNIKI LĄCZYMY NA WOLNYM OGNIU I GORACYM POLEWAMY CIASTO

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat