Polędwiczka pyszna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwiczka

    1 szt
  • oliwa

  • sól

  • pieprz

  • tymianek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Polędwiczki umyć i osuszyć, posypać tymiankiem, bazylią, solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z oliwą obsmażyć mięso z każdej strony. Polędwiczkę przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem i piec ok 20-30 min w temp. 180 st.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Sylwia56 10.12.2011 00:17
świetne
goofy9 28.10.2011 21:52
super
annagebalska 15.05.2011 09:59
pycha
aga130982 06.04.2011 11:37
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat