Podwójne niebezpieczeństwo

Podwójne niebezpieczeństwo

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • likier Sambucca

    25 ml
  • likier galliano

    35 ml
  • lody

    100 g
  • mleko

    70 ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Podwójne niebezpieczeństwo

Wszystkie składniki mieszamy w mikserze. Przelewamy do wysokiej szklanki i podajemy. Po wierzchu możemy polać bitą śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat